Stiri Auto

VIDEO Nebunie in drumul spre Bronx, un sofer al unui Range Rover calca un motocilist si se trezeste urmarit de zeci

In Romania ne plangem de tot felul de nebuni in trafic, insa probabil nimic nu bate ceea ce se vede in clipul de mai jos. Imaginile sunt filmate de pe casca unui motociclist, a carui gasca urmareste un sofer aflat la volanul unui Ranger Rover, in imprejurimile orasului american New York. Ceea ce se intampla este destul de dur, iar ceea ce a urmat pe masura.

Clipul video nu este embeded asa ca trebuie dat click aici pentru a fi vazut pe youtube.

Totul porneste dupa ce un motocilist franeaza special in fata Range-ului. Acesta opreste, inconjurat de alti zeci de motocilisti. La un moment dat, dupa niste discutii ce au loc in spate, Range-ul demareaza si trece peste o persoana de pe motor, care a ramas cu picioarele si coloana vertebrala rupte, paralizata, asa cum s-a aflat ulterior.

Cand vad lucrul acesta, motociclistii innebunesc si pleaca in tromba dupa Range, pe care il prind in scurt timp. Masina o carmeste spre cartierul rau famat Bronx din New York si mai multi motociclist renunta la urmarire nedorind sa intre acolo. Range-ul se opreste la un moment dat, iar unul dintre motocilisti coboara ca sa mearga la masina, numai ca soferul jeepului deschide usa si il pocneste din demaraj, mai darama un om si pleaca mai departe!

In cele din urma se intra in Bronx, Range-ul nu mai are unde sa se duca si ramane oprit in coloana. Un alt motociclist coboara si sparge geamul masinii cu ajutorul castii, iar filmarea se opreste.

Ceea ce a urmat nu se vede, dar este scris in raportul politiei din New York. Soferul Rangeului a fost scos din masina si batut de fata cu sotia si copilul sau de doi ani. A suferit rani minore si nu a fost acuzat de nimic ilegal, dar va fi adus in fata justitiei de familia motociclistului ramas paralizat. Membrii familiei sustin ca baiatul s-a apropiat de masina pentru o discutie amiabila, insa a fost calcat pe neasteptate.

Motociclistul care a oprit in prima instanta in fata Range-ului a fost amendat pentru condudere imprudenta si restrangerea libertatii.



VIDEO Nebunie in drumul spre Bronx, un sofer al unui Range Rover calca un motocilist si se trezeste urmarit de zeci