Stiri Auto

Traficul din centrul Capitalei, inchis in timpul Campionatului National de Drift din acest week-end

Circulatia rutiera este restrictionata in zona Palatului Parlamentului din Capitala intre 24 si 27 iunie, perioada in care se va disputa eveniment de drift organizat in Europa de Est, anunta Romanian Drift Community intr-un comunicat.

Astfel, traficul rutier se va inchide vineri, 24 iunie, in intervalul 00:00 - 06:30, iar mai apoi de la ora 18:00 si pana luni, 27 iunie, ora 06:30. Se va inchide traficul pe Calea 13 Septembrie, Bulevardul Libertatii si Bulevardul Unirii, intre IC Bratianu si Piata Constitutiei.

Rute colitoare dinspre Bulevardul Ghencea: Calea 13 Septembrie – Str. Izvor – str. B.P. Hasdeu – bd. Vasile Parvan – Str. Stirbei Voda sau Calea 13 Septembrie – bd. Tudor Vladimirescu – bd. George Cosbuc – bd. Regina Maria – Piata Unirii; dinspre Piata Alba Iulia: prin bd. Unirii – bd. I.C. Bratianu – Splaiul Independentei – Pod B.P. Hasdeu – str. B.P. Hasdeu – str. Izvor – Piata Arsenalului – Calea 13 Septembrie.

Cea de-a doua etapa a Campionatului National de Drift va avea loc pe 25-26 iunie pe cel mai lung traseu din istoria acestui sport in Romania, in jurul Palatului Parlamentului. Initierea bolizilor va avea loc pe Calea 13 Septembrie, iar derapajele controlate se vor efectua chiar si la viteze de 160 de kilometri la ora.

Nu mai putin de 65 de piloti din 7 tari vor participa in acest week-end la etapa de la Palatul Parlamentului, iar totalul puterii bolizilor care se aliniaza la start depaseste 30.000 de cai. Biletele pentru eveniment sunt disponibile in reteaua eventim si bilete.ro.



Traficul din centrul Capitalei, inchis in timpul Campionatului National de Drift din acest week-end