Stiri Auto

Soferul Touareg-ului care a comis accidentul iresponsabil de la Fantana Miorita a fost arestat

Soferul masinii Volkswagen Touareg care a comis un accident aparent intentionat la Fantana Miorita din Bucuresti in anul 2015 a fost arestat miercuri, pentru tentativa de omor, la peste o jumatate de an dupa incident.

Numit Iulian Sanducu si angajat la ROMATSA, soferul masinii VW Touareg a schimbat violent banda, parand ca doreste sa loveasca intentionat o Dacia Logan. Logan-ul a fost proiectat pe trotuar si s-a oprit in stalpul Podului Liorita, ratand de putin sa loveasca si o femeie care trecea pe sub pod.

In Touareg se aflau soferul si un copil, iar in Logan o familie soferul alaturi de parinti. Din fericire, nimeni nu a fost ranit.

Sanducu a fost retinut preventiv pentru tentativa de omor, conform editiei de miercuri a Evenimentului Zilei. El ar fi declarat dupa accident ca "atat m-a dus capul".

Accidentul a avut loc in iulie 2015, iar la acel moment soferii implicati s-au inteles amiabil, incidentul trecand neobservat. La cateva luni distanta, in septembrie 2015, a aparut insa filmul cu incidentul, starnind reactii ample. Apoi a vorbit si un prieten de-al soferului Daciei, care a afirmat ca intre acesta si cel din Touareg  existasera anteriori filmarii niste sicane in trafic.

Noi am scris la acel moment ca soferul Touareg-ului a parut ca a facut gestul cu intentie si ar putea fi acuzat de tentativa de omor, pentru ca nimic nu il stanjenea pe banda sa si nimeni nu a parut sa il forteze sa faca acea manevra brusca. 



Soferul Touareg-ului care a comis accidentul iresponsabil de la Fantana Miorita a fost arestat