Stiri Auto

Se vede lumina la Pasajul din Piata Presei

Potrivit sefului Directiei de Infrastructura si Transporturi, Ion Dedu, in acest moment, s-au incheiat lucrarile de turnare a peretilor de sustinere ai pasajului rutier de la Piata Presei. Pasajul intra in linie dreapta si toata lumea care circula cu masina mai ales dimineata spre Bucuresti dinspre zona de Nord il asteapta, pentru ca in ultima vreme s-a mers infernal. 

A fost turnata, de asemenea, dala de acoperire a acestuia, in proportie de 90%.

Datorita vremii bune constructorii au putut trece si la lucrarile de excavatii, atat pe rampele de intrare in pasaj, cat si sub dala de acoperire, spune Dedu.
A fost realizata, aproape in totalitate, asi structura de rezistenta a pasajului pietonal care va subtraversa Soseaua Kiseleff, asigurand legatura intre terminalul RATB si Parcul Herastrau.

Urmeaza ca o macara de mare tonaj sa instaleze pe pozitie ultimele doua elemente prefabricate din beton armat, fiecare cantarind cate 210 tone.
Ritmul accelerat in care se desfasoara lucrarile va permite finalizarea pasajelor, atat cel rutier, cat si cel pietonal in perioada aprilie-mai, anul acesta, ne asigura seful de la Infrastructura.

Sursa text si foto: Rador



Se vede lumina la Pasajul din Piata Presei