Stiri Auto

(P) Autohut.ro, pentru ca iti iubesti masina!

Inainte de a fi furnizori de piese auto am fost clienti! Asta este motto-ul nostru si il vom respecta cu sfintenie. Incercam in permanenta sa ne imbunatim serviciile si sa fim mai aproape de prietenii nostrii, asa cum ne place sa numim clientii.

Sunt prietenii nostri pentru ca intotdeuna vom incerca sa oferim solutiile potrivite din punct de vedere al calitatii, al consultantei si nu in ultimul rand din punct de vedere al pretului .

Despre Autohut.ro

Am inceput sa vindem piese auto online din ianuarie 2013 si intr-un an am reusit sa livram piese in toate cele 41 de judete ale tarii. De la inceputurile noastre ca mic magazin online de piese auto ne-am pastrat promisiunile si acum avem cateva sute de clienti lunar multumiti de serviciile noastre.

Putem livra din stoc, in 24 de ore, peste 2.000.000 de piese si accesorii auto. Printre brand-urile de piese oferite de noi se numara : Mann, Luk, Contitech, Ate, Ferodo, Ina, Valeo, Sachs, Febi, Mahle, KYB, Hepu, Hella si multe altele.

De ce sa fii prietenul nostru ? :)
 
•    Avem livrare gratuita pentru pentru orice comanda peste 399 lei. Pentru orice comanda sub aceasta suma transportul costa doar 20 lei indiferent de numarul de colete, greutate sau marime. Daca esti din Bucuresti poti ridica piesele din showroom-ul nostru de aici
•    Poti plati in rate fara dobanda prin Card Avantaj sau Star BT.
•    Echipa noastra de consultanti, special pregatiti, sunt oricand gata sa va ajute
•    In cazul in care nu esti multumit de piesa comandata, ai drept de retur 14 zile
•    Livram in 24 de ore inclusiv sambata
•    Toate produsele noastre au garantie oferita de producator
•    Suntem atestati Trusted.ro ceea ce inseamna ca respectam legislatia in vigoare si bunele practici in comertul electronic
   
Te asteptam pe www.autohut.ro, pe Facebook, Google+ sau Twitter pentru cele mai bune oferte de  Revizie auto, Ambreiaj, Distributie, Discuri frana, Plancute frana, Amortizoare, Elemente de caroserie si multe altele.



(P) Autohut.ro, pentru ca iti iubesti masina!