Stiri Auto

Noutati la anvelopele de iarna pe AnvelopeMAG.ro

Siteu-ul AnvelopeMAG.ro comercializeaza deja anvelope de iarna. Iata cele patru modele de top pe care le puteti cumpara, livrarea find gratuita, iar preturile unele dintre cele mai bune de pe piata. Din experienta noastra, AnvelopeMAG.ro se distinge prin rapiditatea si seriozitatea livrarii, care asigura primirea unor produse perfecte si cu un DOT (data fabricatiei) mereu foarte recenta, neexistand posibilitatea de a cumpara asa cum se intampla in multe locuri a unor cauciucuri produse in urma cu un an sau mai mult.


1. Capul de afis la capitolul "iarna" de la AnvelopeMAG.ro sunt pneurile Michelin Alpin A5. Acestea sunt noi pe piata, iar Michelin le descrie drept un progres fata de Alpin 4, cu un plus de 17% la aderenta pe zapada. Fata de alte pneuri de iarna, Michelin Alpin A5 se distinge printr-un profil foarte elegant. Oferta completa de la Michelin este aici, cu preturi si dimensiuni.


2. Continental aduce WinterContact 850 P pe piata anvelopelor de iarna premium, cu performante superioare celui pe care il inlocuieste. Scopul producatorului de anvelope Continental este de a aduce pe piata cele mai bune anvelope de iarna, pentru turisme, SUV-uri si masini sport. TS 850 P va fi disponibil cu dimensiuni intre 16" si 22", atat pentru turisme cat si pentru SUV-uri (denumit Continental WinterContact TS 850 P SUV).
Consultati aici oferta completa AnvelopeMAG pentru anvelope Continental.


3. Anvelopele Pirelli Sottozero Serie 3 au fost concepute pentru motoarele de capacitate mare si medie, pentru a oferi siguranta maxima in toate conditiile de iarna (drum acoperit cu zapada, gheata, sau drum uscat sau ud). Pentru dezvoltarea acestora, producatorul de anvelope Pirelli a colaborat cu Alfa Romeo, BMW, Audi, Citroen) cu scopul de a obtine o anvelopa de ultra inalta performanta si de a imbunatati comportamentul masinii. Pirelli Sottozero Serie 3 ofera performante superioare, la toate capitolele in comparatie cu Sottozero Serie 2.   

Anvelopele Pirelli Sottozero Serie 3 au un nou compus al cauciucului, care asigura o performanta optima intr-un interval mare de temperaturi din sezonul rece, generand o aderenta excelenta de-a lungul perioadei de iarna.

Consultati oferta completa AnvelopeMAG pentru: anvelope Pirelli.



Noutati la anvelopele de iarna pe AnvelopeMAG.ro