Stiri Auto

Mr. Bean a innebunit: vrea sa isi vanda McLaren-ul F1 cu 10 milioane de euro

Actorul Rowan Atkinson, cel care a intrepretat personajul de film Mr. Bean, si-a scos la licitatie masina McLaren F1 pe care o detine. Desi a fost busita de doua ori, actorul doreste sa obtina un pret de 12 ori mai mare fata de cel cu care a cumparat-o.

Atkison (60 de ani) a cumparat McLaren-ul F1 in anul 1997 cu 640.000 de lire sterline (aproximativ 800.000 de euro). A facut de atunci doua accidente si 55.000 de kilometri, iar acum doreste sa scape de ea cu ajutorul casei de licitatii London dealer Taylor & Crawley. Pretul pe care il cere este enorm: 8 milioane de lire sterline (in jur de 10 milioane de euro).

Primul accident l-a avut in 2009, cand a intrat in spatele unei masini. Al doilea s-a petrecut in anul 2011, unul mult mai serios. A pierdut controlul pe o sosea alunecoasa si a avariat serios masina F1. Dupa o luna de estimari, casa de asigurari i-a platit 1,3 milioane de euro pentru reparatii, cea mai mare dauna tip "casco" auto din istoria Marii Britanii

In ciuda evenimentelor rutiere si a culorii dubioase alese de Atkinson, McLaren F1 este totusi o bijuterie, o raritate. Masina actorului poarta numarul de sasiu 61 din totalul celor 64 produse. 

McLaren F1 are volanul soferului pe mijloc.



Mr. Bean a innebunit: vrea sa isi vanda McLaren-ul F1 cu 10 milioane de euro