Stiri Auto

Just Drive, o aplicatie romaneasca pentru soferii din toata lumea

O aplicatie romaneasca pentru smartphone-uri, numita Just Drive, reuneste multe lucruri utile pentru soferi intr-o interfata simpla si eficienta.

Sub sloganul "Doar condu, noi ne ocupam de restul", aplicatia Just Drive este gratuita si aduce cele mai importante nevoi de mentenanta a masinii in acelasi loc, pe ecranul telefonului mobil sau a tabletei.

Se poate tine o pagina de alerte pentru mai multe masini cu lucrarile necesare, asigurari, inspectii obligatorii, vignete sau alte lucruri care trebuie facute periodic.

De asemenea, se poate crea un jurnal cu alimentarile de combustibil pentru a vedea media costului in timp sau se pot adauga lucrarile de service cu piesele schimbate.

Aplicatia contine si o harta interactiva cu unitatile de service sau benzinariile din apropiere, utila in cazul unor evenimente rutiere neasteptate, iar fiecare service poate fi notat si comentat de utilizatori pentru a le putea observa usor pe cele de calitate.

Un modul interactiv permite utilizatorilor care detin acelasi model de masina sa schimbe pareri punctuale si experienta personala despre acestea.

Pentru o usoara diagnosticare a problemelor masinii, aplicatia contine un Dictionar cu explicatii pentru o multime de martori de bord. Acesta este util pentru a sti rapid ce a aparut pe bord si ce trebuie facut.

Interfata este moderna, se foloseste simplu si controleaza rapid o aplicatie care nu ar trebui sa lipseasca nici unui sofer.

Aplicatia a inceput sa fie deja descarcata si folosita de sute de oameni din toata lumea, fiind notata de utilizatori pana acum cu nota medie de 4,9 din maxim 5, ceea ce denota aprecierea celor care o folosesc.

In curand va fi creata si pentru platformele IOS (Apple).



Just Drive, o aplicatie romaneasca pentru soferii din toata lumea