Stiri Auto

Fotografia care ar putea arata ca Dan Condrea nu era cel decedat in accidentul din Corbeanca (atentie, imagine cu impact)

Multe semne de intrebare sunt ridicate dupa accidentul de masina care l-ar fi omorat pe Dan Condrea, patronul companiei Hexi Pharma, una dintre firmele din Romania care a arucnat pe piata medicala din Romania substante neconforme. O fotografie facuta la fata locului indica mai mult ca sigur ca nu acesta s-a aflat decedat langa drum. Atentie, imaginea este destul de dura, dar pentru cei care vor sa caute adevarul poate ajuta.

Condrea ar fi murit duminica seara pe un drum pustiu intre localitatile Buftea si Corbeanca. Moartea sa a fost primita de multi cu suspiciune, fiind voci care au spus ca el a fost asasinat, dar si altele care au afimar ca nu Condrea ar fi fost decedat langa masina.

Cadavrul era desfigurat si nu s-a putut identifica persoana decat "dupa haine" si in urma unor documente de identitate aflate langa masina.

O imagine realizata la fata locului de ziarul Expresul de Buftea arata cadavrul de la fata locului. Numai ca acesta este, din ceea ce se vede, al unei persoane corpolente, grase chiar. Se observa acest lucru la umeri si la fund.

Or Codrea era slabut, in nici un caz nu arata astfel.

Din imagine, in mod aproape cert acolo nu se afla Dan Condrea.



Fotografia care ar putea arata ca Dan Condrea nu era cel decedat in accidentul din Corbeanca (atentie, imagine cu impact)