Stiri Auto

Dacia confirma oficial noile modificari aduse modelelor Logan si Sandero

Constructorul de automobile Dacia a anuntat pe linie oficiala noile variante de Logan si Sandero, modele testate inca din luna iunie si care vor fi prezentate cu ocazia Salonului Auto de la Paris.

Schimbarea celor doua marci etalon ale constructorului de la Mioveni se produce la patru ani distanta de la lansarea pe piata a modelelor Sandero, Stepway, Logan si Logan MCV.

Toate cele patru au fost modificate semnificativ in partea frontala, oferind un sporit aer de familie dar si de robustete. Nici partea din spate nu a ramas la fel, noile modele incadrandu-se in noua tendinta de modernitate.

Pentru prima data Dacia va include pe masinile sale tehnologia LED pentru luminile din fata, iar la capitolul propulsoare este de asteptata lansarea motorului de 1.2 litri pe benzina.

La interior noile modele Dacia ofera soferului mai multe optiuni in ceea ce priveste echiparea elecronica, dar si un confort sporit la conducere si spatii de depozitare generoase.

Modelele Dacia imbunatatite vor fi prezentate in 29 septembrie la Salonul Auto de la Paris in prezenta lui Jean-Christophe Kugler, Directorul de Operatiuni pentru Europa si totodata membru in Comitetul Executiv al Grupului Renault.



Dacia confirma oficial noile modificari aduse modelelor Logan si Sandero