Stiri Auto

Black Friday la AnveloSHOP: Etapa a 2-a!

Reduceri la anvelope intre 27 noiembrie si 1 decembrie 2015. AnveloSHOP da startul la a doua etapa de reduceri de Black Friday la anvelope, asa ca fiti pregatiti sa luati parte si dumneavoastra la cursa pentru cele mai mici preturi! 

Indiferent de ce tipuri de anvelope aveti nevoie, nu trebuie sa ratati ofertele noastre pentru aceasta promotie de Black Friday: veti face cu siguranta o afacere buna.Stocurile la anvelope vor fi limitate, iar dumneavoastra nu veti avea timp de pierdut: grabiti-va sa comandati setul de anvelope pe care il doriti pentru a putea benficia de preturile scazute, dar in limita stocurilor disponibile.

Toate categoriile de anvelope vor fi implicate in cursa reducerilor: anvelope de iarna, anvelope de vara si anvelope all season. Indiferent de automobilul pe care vreti sa il echipati cu anvelope, sigur veti gasi cauciucurile de care aveti nevoie.

La AnveloSHOP veti gasi preturi reduse la anvelope pentru autoturisme, autoutilitare si SUV-uri, respectiv si la anvelope pentru utilaje agroindustriale si anvelope pentru camioane.

Aceasta etapa a doua de Black Friday va avea loc intre 27 noiembrie si 1 decembrie 2015. Cum telefoanele operatorilor AnveloSHOP vor suna non-stop, va recomandam sa comandati online pentru a evita aceasta aglomeratie cauzata atat de aceste reduceri, cat si de sosirea, cu adevarat, a sezonului de iarna.

Comandand online direct pe site-ul anveloshop.ro veti avea prioritate in procesarea comenzii, aceasta fiind preluata si procesata automat de sistemul informatic.

Fiind unul din liderii pietei online de comercializare de anvelope, AnveloSHOP vinde exclusiv anvelope noi, cu o data de fabricatie recenta. Anvelopele aflate in stoc sunt fabricate de producatori celebri, din toate gamele. Fie ca doriti sa achizitionati anvelope din clasa buget sau premium, la AnveloSHOP veti gasi cu siguranta cauciucurile potrivite.

Politica comerciala la AnveloSHOP a fost dintotdeauna de a incerca sa propouna anvelope si jante la cele mai mici de preturi pe piata, politica ce se aplica in cadrul marii majoritati a produselor vandute. In a doua etapa de reduceri de Black Friday aceasta politica ramane neschimbata: preturile vor fi printre cele mai mici de pe piata, iar dumneavoastra trebuie cu siguranta sa profitati de ele!

Anvelopele comercializate de AnveloSHOP sunt livrate prin curierat rapid, in cel mai scurt timp posibil, oriunde in tara. Acestea vin insotite de un certificat de calitate si de o garantie de trei ani, garantie care incepe din momentul in care anvelopele sunt facturate clientului.

Toate anvelopele si jantele comercialiate de AnveloSHOP corespund standardelor europene de calitate si sunt etichetate conform legislatiei in vigoare.

Inscrie-te si tu in a doua etapa de reduceri de Black Friday la anvelope comandand chiar acum de la AnveloSHOP.ro!



Black Friday la AnveloSHOP: Etapa a 2-a!