Stiri Auto

Black Friday la anvelope, pe AnveloSHOP

Anveloshop.ro, unul dintre lideri comertului cu anvelope din Romania, ofera reduceri la toata gama de anvelope si jante, in perioada 20-22 noiembrie 2015.

Incepe cursa pentru reduceri la anvelope si jante de Black Friday, iar AnveloSHOP porneste din nou din pozitia intai! Cursa este stransa, iar dumneavoastra nu trebuie sa o ratati: preturile la anvelope si jante vor fi foarte avantajoase, viteza in momentul plasarii comenzii fiind vitala.

Anvelopele si jantele cu pret redus vor fi disponibile in stocuri limitate: startul la cursa de Black Friday se va da Vineri, 20 noiembrie, de la ora 00:01, asa ca fiti pregatiti sa comandati in cea mai mare viteza setul de anvelope sau jante dorite pentru a profita de super ofertele AnveloSHOP. Mobilizati-va sa comandati cat mai repede pentru a evita stocurile epuizate.

AnveloSHOP face reduceri la toate categoriile de anvelope: anvelope de iarna, anvelope de vara si anvelope all season, inclusiv anvelopele pentru autoturisme, autoutilitare, car 4X4, utilaje agro industriale si camioane.

Jantele vor fi si ele inclusie in promotiile de Black Friday de la AnveloSHOP: reducerile vor fi de pana la 15%, iar dumneavoastra nu trebuie sa le ratati.

Promotia de Black Friday se va desfasura intre 20 si 22 noiembrie 2015, perioada in care cu siguranta telefoanele echipei de vanzari vor fi extrem de aglomerate. In aceasta perioada scurta, cu siguranta telefoanele AnveloSHOP vor fi foarte aglomerate si datorita acestui lucru, va sfatuim sa preferati realizarea comenzilor online direct pe site.

Comenzile online se plaseaza cu o mare usurinta, va ajuta sa evitati aglomeratia de la telefoane si sa beneficiati de prioritate in procesarea comenzilor: sistemul informatic proceseaza in mot automat comenzile venite direct de pe site-ul anveloshop.ro.

AnveloSHOP este unul din liderii comertului cu anvelope online din Romania, iar parte a acestui succes se datoreaza faptului ca vinde numai anvelope noi, cu o data de fabricatie recenta.

Anvelopele vandute sunt fabricate de cei mai prestigiosi producatori din lume: Continental, Michelin,  Bridgestone, Goodyear, Dunlop, Pirelli, Falken, Hankook si multi altii!

Preturile propuse de AnveloSHOP pentru anvelopele si jantele din oferta sunt de regula printre cele mai mici de pe piata, iar aceasta strategie de pret va ramane valabila si de Black Friday: reducerile va vor ajuta cu siguranta sa faceti super afaceri!

Transportul anvelopelor se face prin curierat rapid, livrarea facandu-se gratuit si in cel mai scurt timp oriunde in Romania. Anvelopele comercializate de AnveloSHOP beneficiaza de trei ani garantie din momentul in care au fost facturate. Toate anvelopele si jantele corespund standardelor europene de calitate si sunt etichetate conform legislatiei in vigoare.

Vrei sa te bucuri de o Iarna Alba? Profita acum de Black Friday, comandand online sau telefonic anvelope si jante de la AnveloSHOP!  



Black Friday la anvelope, pe AnveloSHOP