Stiri Auto

Autohut.ro: singurul magazin online de piese auto ce ofera plata cu cardul online si in rate

Autohut.ro, unul dintre principalii jucatori de pe piata de piese auto online, vine incepand cu aceasta toamna in ajutorul clientilor cu un nou design al site-ului  propriu, mai modern si mai aproape de nevoile cumparatorilor, printr-o platforma ce permite atat plata online cat si achizitia in rate a bunurilor comercializate. 

De asemenea, site-ul autohut.ro a fost optimizat pentru utilizarea prin intermediul smartphone-urilor si tabletelor creand noi oportunitati pentru clientii tot mai numerosi care utilizeaza astfel de dispozitive. 

“Este un pas inainte care raspunde adaptarii noastre la ultimele tendinte ale pietei si mai ales la nevoile consumatorilor care au acum posibilitatea de a achizitiona produsele noastre mai simplu si mai rapid.” a declarat Alexandru Stoinea, reprezentant Autohut.ro.

In ceea ce priveste achizitia produselor proprii cu plata in rate, compania a incheiat parteneriate cu doi mari jucatori de pe piata de carduri de cumparaturi: Banca Transilvania, prin cardul BT ce ofera pana la 3 rate cu dobanda zero si acumulare de puncte bonus in valoare de 5% din valoarea cumparaturilor efectuate si Credit Europe Bank, prin cardul Avantaj ce ofera pana la 4 rate fara dobanda, 45 de zile cu dobanda zero si acumularea unui bonus de 0.3% din valoarea tranzactiei. 

Clientii Autohut.ro beneficiaza de transport gratuit pentru orice comanda de peste 399 lei, plata in rate fara dobanda, consultanta profesionala si garantie de la producator pentru toate piesele vandute. 

Ca urmare a noilor tehnologii implementate, autohut.ro doreste sa isi consolideze pozitia de leader pe piata de piese auto online din Romania si sa faciliteze clientilor sai optiuni noi de achizitie pentru produsele pe care le comercializeaza. 

Despre Autohut.ro

Autohut.ro a inceput activitatea din ianuarie 2013 cu scopul de a crea o alternativa profesionista si rapida de achizitie online a pieselor auto si acum, la doar 1 an de activitate este unul din principalii jucatori de pe piata.

Autohut.ro ofera un portofoliu complet, de peste 2 milioane de piese si accesorii pentru orice tip de masina.

Oferim servicii asa cum ne dorim noi sa primim! Inainte de a fi furnizori, am fost la randul nostru clienti si stim cat de important este sa poti furniza un serviciu cu maxim de seriozitate, rapid si facil pentru clienti. Siguranta, garantia produselor si nu in cele din urma pretul corect au fost, de asemenea, elementele tinta pentru compania noastra.

In perioada 21 si 28 noiembrie autohut.ro lanseaza campania Black Friday cu oferte speciale online la o serie de produse. Tot in acele zile pentru orice comanda plasata pe noua platforma se va aplica un discount de 10% pentru produsele care nu sunt cuprinse in oferta Black Friday. 

Promotiile AutoHut.ro pot fi consultate si pe contul de Facebook, aici



Autohut.ro: singurul magazin online de piese auto ce ofera plata cu cardul online si in rate