Stiri Auto

Accidentul lui Condrea: Masina din imaginile video nu corespunde cu fotografiile de la locul accidentului

Am publicat luni pe site o fotografie (atentie, imagini violente) in care am tras concluzia ca persoana decedata in cazul accidentului lui Dan Condrea ar putea sa nu fie chiar patronul Hexy Pharma. Marti apar noi indicii in favoarea unui accident inscenat: masinile implicate sunt diferite, cel putin cele care apar in imaginile de pana acum.

Condrea s-ar fi deplasat din comuna Corbeanca spre Buftea, in momentul producerii accidentului.

Marti au aparut pe internet imagini luate de pe camerele de supraveghere din  Corbeanca, in care se vede o masina argintie Opel Astra ce ar fi fost condusa de Condrea trecand prin localitate la ora 18:23, duminica, pe data de 22 mai 2016. Conform anchetatorilor, in jur de 18:30 ar fi avut loc accidentul, dupa iesirea din Corbeanca, pe sensul de mers spre Buftea.

Numai ca imaginile video par sa arate o masina Opel Astra model H. Iar la fata locului, in accident, a fost ridicata o masina Opel Astra model J, conform anchetatilor dar si a persoanei care a ridicat epava. 

Asdar, desi culorile masinilor sunt foarte asemanatoare, modelele sunt diferite. Se observa prin detaliul de la faruri, modelul J pe care il detinea Condrea avand faruri mai ascutite spre varf si ondulate in partea de jos, in timp ce H are farurile cu colturi rotunjite si cu linia de jos de un design drept, fara ondulare.

De altfel, stopul epavei a fost printre putinele parti ale masinii ramase intacte, in rest totul fiind fara putinta de a mai recunoaste ceva, nici macar marca sau modelul masinii nemaiputand fi identificat vizual din cauza distrugerii masive. Dupa stop se vede ca a fost fara dubiu vorba de un Astra J.

Nici numele de inmatriculare nu corespund. In imaginile video este un numar de Ilfov (IF), iar in cele de la locul accidentului numarul este B 16 MDA.

Acest lucru poate insemna doua lucruri: fie ca imaginile video aparute nu surprind masina la volanul careia s-ar fi aflat Condrea, fie masinile nu corespund.

Mai jos sunt 4 imagini. Prima cu masina de pe camerele tv din Corbeanca, se vede farul cu linia de jos dreapta, specifica modelului Astra H. A doua este cu modelul Astra H, iar a treia cu Astra J. Se observa diferenta de far la Astra J, linia de jos fiind ondulata, nu dreapta precum la modelul Astra H. A patra arata ca la locul accidentului era un Opel Astra J, pentru ca stopul spate vizibil in fotografia site-ului Expresul de Buftea este specific pentru acel model.


Opelul care a trecut prin Corbeanca


Opel Astra H, care pare sa fie cel din captura tv de mai sus dupa farul din fata


Opel Astra J, care ar fi apartinut lui Condrea

Epava de la locul accidentului este Astra j, dupa forma stopului spate

De mentionat ca epava a fost ridicata in jurul orelor 21:20. Cadavrul a fost identificat de sotie sau de fosta sotie (nu este clar) "dupa haine", persoana decedata fiind desfigurata.

De altfel, fotografia cheie a accidentului arata o persoana cu fata in jos spre pamant, cu capul acoperit aparent de obiecte din metal si cu pantalonii in vine. Imaginea dupa cum am spus contine o scena violenta ce poate afecta emotional. Acea imagine pare sa arate o persoana grasa, corpolenta (se observa umerii grosi, abdomentul marit, un trup lat, corpolent si aparent indesat), in timp ce Condrea era slab.



Accidentul lui Condrea: Masina din imaginile video nu corespunde cu fotografiile de la locul accidentului