Stiri Auto

A sosit sezonul anvelopelor de iarna

Sezonul anvelopelor de iarna a sosit deja! Nu uitati ca legislatia anvelopelor de iarna nu mentioneaza o data anume, ci faptul ca anvelopele de iarna sunt obligatorii cand sunt gasite pe conditiile de drum specifice iernii.

Mai exact, din punct de vedere legal, este obligatoriu sa aveti anvelope de iarna (sau all season) cand drumurile sunt fie inghetate, fie acoperite de zapada sau de polei. Pentru Romania, numai marcajul M+S este necesar in momentul controalelor autoritatilor, Piscul cu fulg de nea fiind un marcaj facultativ.

Din punct de vedere tehnic, pentru siguranta dumneavoastra si pentru a proteja cat mai mult anvelopele de iarna (dar si pe cele de vara, daca est cazul), este foarte recomandata montarea anvelopelor de iarna odata ce temperaturile scad sub nivelul de 7 grade Celsius.

Pentru inceputul sezonului, AnveloSHOP va recomanda mai multe profiluri de anvelope de iarna cu un raport calitate / pret foarte bun:

NEXEN Winguard SnowG WH2

FALKEN HS449 Eurowinter

SAILUN Ice Blazer WST1

CONTINENTAL WinterContact TS860

HANKOOK Winter I Cept EVO 2

PIRELLI Winter Cinturato

MICHELIN CrossClimate (anvelope all season)

DUNLOP Winter Sport 5

GOODYEAR UltraGrip 9

Toate anvelopele comercializate de AnveloSHOP sunt noi, vin cu garantie de producator de trei ani si sunt livrate gratuit, oriunde in tara, in 24/48 de ore.

?

In materie de jante, cele mai noua aditii in portofoliile de produse AnveloSHOP si AnvelopeMAG sunt jantele hibride ALCAR HYBRIDRAD si jantele de aliaj ALUTEC.

Jantele Hybrid combina doua aspecte esentiale ale jantelor de otel si ale celor de aliaj, si anume rezistenta jantelor de otel si pretul accesibil al acestora plus designul specific jantelor de aliaj.

Astfel, in special pentru sezonul de iarna, cand jantele de otel sunt mai recomandate (cele de aliaj se pot zgaria datorita sarii si a altor materiale anti derapante de pe carosabil), va propunem o varianta cu un raport excelent intre calitate si pret - jantele Alcar HYBRIDRAD.

ALUTEC este unul dintre cei mai celebri si respectati producatori de jante de aliaj din lume. Firma fondata in 1996 in Germania este recunoscuta pentru jantele de inalta calitate, cu design foarte atragator.



A sosit sezonul anvelopelor de iarna