Formula 1

Vettel arata cu degetul spre Alonso

Confirmarea lui Sebastian Vettel la Ferrari pentru 2015 este practic amanata de pasul pe care trebuie sa-l faca Fernando Alonso.

Fortat de Ferrari sa-si faca bagajele cu un an mai devreme decat data scadenta a contractului sau, Alonso prelungeste suspansul pana dupa ultima cursa a sezonului in curs.

Spaniolul este dat de zvonurile Formulei 1 la McLaren-Honda din 2015, insa dublul campion mondial amana momentul anuntului oficial tinandu-i in sah atat pe sefii de la Ferrari, cat si pe Vettel care va incheia duminica colaborarea cu Red Bull.

Chiar si asa, cvadruplul campion mondial considera ca vina nu apartine exclusiv lui Alonso pentru situatia de incertitudine.

“Nu cred ca vina apartine unei singure persoane, asa ca nu cred ca poate fi vorba de a arunca vina asupra cuiva. Este o situatie nu tocmai clara, asa cum se mai intampla uneori in Formula 1”, a spus Vettel pentru publicatia Auto Motor und Sport.

Vettel si-a mai exprimat speranta ca lucrurile sa fie puse la punct cat mai repede posibil si sa poata raspunde la intrebarile care ii sunt adresate. Se refera evident la cele despre viitorul sau la Ferrari.



Vettel arata cu degetul spre Alonso