Echipa Nationala

FRF da vina pe Steaua pentru absenta suporterilor

Suporterii echipei nationale nu s-au inghesuit sa cumpere bilete pentru amicalul cu Uruguay. Mircea Sandu a incercat luni sa explice acest motiv si a sustinut ca Steaua are o mare parte din vina.
Seful FRF considera ca esecul Stelei in fata lui Twente i-a dezamagit pe suporterii romani, care, din acest motiv, n-au mai dorit sa vina la amicalul cu Uruguay.
 
Sandu este de parerea ca FRF n-are nici o vina pentru proasta promovare  a meciului si acuza Antena 1 ca este interesata ca lumea sa ramana in fata televizoarelor decat sa vina la stadion.

"Meciul cu Uruguay vine pe 29 februarie, nu e o perioada foarte buna. In plus, vine dupa o dubla a Stelei care a pierdut calificarea... Partenerii nostri trebuie sa faca un promo agresiv pentru a atrage suporterii la stadion, nu sa-i tina in fata televizorului", a spus Mircea Sandu.

Apoi, Sandu le-a cerut suporterilor sa nu fie suparati in cazul unui esec cu Uruguay, deoarece acesta ar fi benefic pentru viitor.

"Echipa nationala este intr-un moment de revigorare. Are nevoie de un anumit interval de timp si orice meci care se desfasoara, indiferent de rezultat, nu vom avea decat de castigat pentru viitorul nationalei", a precizat Sandu.

Prezent la ceremonia de luni, selectionerul Victor Piturca a anuntat ca va juca la rezultat in amicalul de miercuri.

"Eu ma gandesc cum sa pregatesc jocul si sa castigam, nu la spectacol. Cand joci cu Uruguay, te gandesti sa gasesti cea mai buna strategie ca sa poti sa castigi. Echipa este in totala schimbare si multi jucatori tineri au sansa sa joace impotriva unor echipe de top. Putem sa si pierdem pentru ca jucam impotriva unei echipe formidabile. Brazilia si Argentina stau la coada in spatele Uruguayului", a explicat Piturca.

In schimb, Ciprian Tatarusanu nu a fost foarte vorbaret, dar a subliniat ca nu este demoralizat. "N-am fost afectat deci n-am dupa ce sa-mi revin", a sustinut portarul Stelei.

Partida dintre nationala Romaniei si Uruguay se va disputa miercuri de la ora 20:30 in direct pe Onlinesport.ro.

Onlinesport


FRF da vina pe Steaua pentru absenta suporterilor