Formula 1

Suspectul care incerca sa vanda dosarul medical al lui Michael Schumacher a fost gasit mort in celula

Barbatul suspectat ca voia sa vanda presei dosarul medical al lui Michael Schumacher a fost gasit spanzurat in celula sa din inchisoarea elvetiana, a anuntat joi dimineata BBC.

Nu este vreun indiciu ca ar fi fost implicat si altcineva, conform declaratiilor oficialilor elvetieni. Numele suspectului nu a fost niciodata facut public. El fusese arestat marti.

Arestarea suspectului a fost facuta publica de elvetieni chiar in ziua mortii acestuia, desi barbatul fusese retinut pe 5 august. De aceea, totul a cazut fulgerator. Nici macar familia lui Schumi nu stia despre arestare.

Persoana in cauza a negat acuzatiile, iar anchetatorii urmau sa o interoghezef. Acesta era singurul suspect in cazul furtului de acte medicale, iar odata cu moartea sa cazul are cele mai mari sanse sa fie inchis

Totul a inceput dupa ce Schumacher a fost mutat de la Spitalul din Grenoble (Franta) catre unitatea medicala din Elvetia, in iunie. La scurt timp dupa aceasta, au aparut in presa germana articole conform carora o persoana ar fi furat dosarul medical al lui Schumi si incerca sa il vanda presei pentru 50.000 de euro.

Suspectii in acest caz au fost avansati de politie ca fiind in legatura cu firma elvetiana de transport cu elicopterul, pe nume Rega, chiar cea care asigurase transportul lui Schumacher din Franta in Elvetia. Aceasta companie primise o copie a raportului medical in momentul mutarii.

Neoficial se spune ca omul care s-a sinucis era unul dintre directorii de la Rega.

[news-107865]

Michael Schumacher

  • Nascut: 3 ianuarie 1969
  • Prima victorie in F1: Belgia1992
  • Ultima victorie in F1: China 2006
  • Curse: 303
  • Victorii: 91 (155 de podiumuri)
  • Titluri mondiale: 7 (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004)

 



Suspectul care incerca sa vanda dosarul medical al lui Michael Schumacher a fost gasit mort in celula