Formula 1

Sotia lui Michael Schumacher vinde propietatile fostului campion mondial

A ramas familia Schumacher fara bani sau sunt semne tot mai clare ca nici macar apropiatii lui Michael nu mai cred intr-o recuperare a acestuia? Sunt intrebari legitime dupa ce Corinna, sotia septulului campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher, a decis sa vanda una dintre propietatile familiei.

Este vorba despre casa de vacanta din Norvegia a familiei Schumacher, care a fost vanduta recent pentru suma de 2 milioane de lire sterline, anunta presa engleza.

Vanzarea casei din Trysil, o constructie de 645 de metri patrati si un garaj in care pot intra pana la sapte masini, s-a produs dupa ce Corinna a vandut si avionul privat al fostului pilot cu suma de 25 milioane de lire sterline.

Despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher nu se mai stiu de luni bune informatii concrete. Practic de la mutarea fostului pilot in resedinta de langa lacul Geneva, unde este supravegheat de o echipa medicala specializata in recuperare si neurologie, prea putine informatii au mai aparut in spatiul public.

In octombrie 2014, medicul Jean-Francois Payen, cel care s-a ocupat direct de ingrijirea lui Schumacher in primele sase luni dupa accidentul suferit de acesta la schi, a declarat ca “a remarcat unele progrese”, dar in acealasi timp a indemnat la rabdare.

"Este exact ca la alti pacienti, ne aflam intr-un interval de timp cuprins intre unul si trei ani si trebuie sa avem rabdare", a afirmat Payen.

Asadar recuperarea lui Schumacher ar mai putea dura inca cel putin doi ani de acum inainte.

Payen, medic la spitalul din Grenoble unde Schumacher a fost internat pana in primavara acestui an, continua sa-l viziteze pe acesta la resedinta sa din Gland, Elvetia. 



Sotia lui Michael Schumacher vinde propietatile fostului campion mondial