Formula 1

Site-ul lui Michael Schumacher va fi relansat la 20 de ani dupa primul titlu mondial

20 de ani au trecut de la primul titlu mondial obtinut in Formula 1 de Michael Schumacher. Cu aceasta ocazie, site-ul sau va fi relansat, iar fanii germanului vor putea scrie mesaje sau vedea un continut mai bogat.

De pe 29 decembrie 2013, ziua accidentului suferit la schi de Schumacher, cei care au intrat la el pe site au vazut doar un home-page sumar. La acest moment este tot un home-page care contine un mesaj de multumire din partea familiei, scris de purtatorul de cuvant Sabine Kehm.

Joi, insa, lucrurile se vor schimba. La 20 de ani dupa ce primul cetatean german, in persoana lui Schumi, a castigat un titlu mondial la F1, site-ul michael-schumacher.de va avea o noua infatisare si noi functionalitati.

Fanii vor putea publica mesaje de sustinere la adresa celui care a adunat 91 de victorii in Formula 1 si stabilit un record de sapte titluri mondiale.

Noul design va include fotografii si povesti despre cariera fara egal a lui Michael, date despre curse si alte lucruri de interes.

Schumi se afla inca in recuperare la casa lui de pe Lacul Geneva, din Elvetia. Ultima veste oficiala despre el a fost de acum cateva luni cand se spunea ca se afla intr-un proces lent de recuperare, fara a se da detalii despre ce inseamna acest lucru si in ce situatie sa afla de fapt fostul mare pilot.



Site-ul lui Michael Schumacher va fi relansat la 20 de ani dupa primul titlu mondial