Formula 1

Semne incurajatoare despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher

Informatiile despre Michael Schumacher sunt extrem de putine, iar familia septuplului campion mondial de Formula 1 a ridicat o adevarata fortareata in jurul acestuia.

Cu toate acestea, Ross Brawn, fostul team manager al echipei Ferrari in perioada de glorie a lui Schumacher la Scuderia de la Maranello, a oferit cateva informatii incurajatoare, chiar daca sunt putine cantitativ.

“Exista semne incurajatoare si ne rugam in fiecare zi pentru a vedea si altele. Este dificil pentru mine sa vorbesc mai mult. Respect decizia luata de familie de a nu comunica nimic in legatura cu convalescenta lui Michael”, a spus Brawn, informeaza Agentia France Press.

Din declaratia lui Brawn reiese in mod cert ca acesta este conectat direct la situatia medicala a fostului pilot si ca stie mai mult decat o afirma public.

Michael Schumacher se recupereaza ambulatoriu intr-un spital improvizat de sotia acestuia la resedinta de langa lacul Geneva.

O echipa medicala specializata il monitorizeaza pe Michael Schumacher si-l ajuta pe acesta sa se recupereze dupa teribilul accident suferit la schi in urma cu aproape trei ani.



Semne incurajatoare despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher