Formula 1

Schumacher simte victoria aproape

Septuplul campion mondial Michael Schumacher este increzator inaintea Marelui Premiu al Canadei, programat la finalul acestei saptamani, si considera ca prima victorie alaturi de Mercedes nu mai poate intarzia prea mult.

Desi in clasamentul pilotilor nu a adunat decat doua puncte in primele sase curse ale sezonului, Schumacher a aratat la Monte-Carlo ca se intelege tot mai bine cu modelul W03, iar timpul de pole position nu poate decat sa-i dea sperante veteranului german.

“Sunt foarte increzator si, daca ne uitam la toate perioada de la revenirea mea si pana acum, probabil sunt cel mai aproape de a obtine un rezultat mare”, a declarat Schumacher inaintea weekend-ului canadian.

Calificarile si cursa vor fi in direct pe Onlinesport.ro sambata (20:00) si duminica (21:00) LIVE

Intrebat despre posibilitatea de a deveni duminica al saptelea castigator diferit in acest sezon, Schumacher a declarat: “Imi place numarul sapte, iar circuitul de la Montreal este unul care se potriveste monopostului nostru. Am aratat la Monte-Carlo ca suntem puternici, iar aici avem conditii similare”.

Septuplul campion mondial nu scoate din ecuatie nici factorul climatologic si aminteste cum in China o diferenta de temperatura de cinci grade a facut diferenta in favoarea echipei Mercedes.

Marele Premiu al Canadei debuteaza, vineri, cu primele doua sesiuni de antrenamente libere, pentru ca sambata sa fie programate calificarile, iar cursa propriu-zisa se va alerga duminica.



Schumacher simte victoria aproape