Formula 1

Rosberg raspunde speculatiilor de blat in Marele Premiu al Italiei

Teoria despre care am scris inca din timpul Marelui Premiu al Italiei si care il are in prim plan pe Nico Rosberg a ajuns si la urechile pilotului german.

Acesta este acuzat ca in mod deliberat a tras drept in turul 29 al cursei de la Monza pentru a-i facilita coechipierului sau, Lewis Hamilton, preluarea conducerii cursei.

Asa cum am scris si noi inca din comentariul live al cursei, gestul este interpretat ca unul de raspuns al lui Rosberg la incidentul provocat de acesta in urma cu doua saptamani in cursa de la Spa-Francorchamps (Belgia).

Rosberg l-a atins din spate pe Hamilton intr-un duel direct provocandu-i acestuia o pana de cauciuc, incident in urma caruia britanicul a ratat orice sansa la puncte si ulterior pe finlul cursei chiar a abandonat.

“Am auzit ce se vorbeste, dar care ar fi motivul pentru a face o astfel de manevra in mod deliberat? Nu exista niciun motiv rational. Nu exista niciun motiv pentru care echipa sa-mi fi cerut sa schimb pozitia in cursa sau ceva de genul acesta. Oamenii se pot gandi la Spa, dar acolo am comis o greseala pentru care deja mi-am cerut scuze”, s-a aparat Rosberg.

Germanul pastreaza 22 de puncte in fata lui Hamilton in ierarhia pilotilor dupa cursa de la Monza, a 13-a a sezonului 2014 in Formula 1.

[news-109225]



Rosberg raspunde speculatiilor de blat in Marele Premiu al Italiei