Formula 1

Presa germana despre Schumi: "Este prizonier intr-un corp imobil"

Presa germana de sambata revine cu detalii deloc buna despre situatia lui Michael Schumacher. Publicatia Autosprint scrie ca Schumi nu se poate misca, priveste in gol si, asa cum au scris si surse din Italia zilele trecute, plange atunci cand aude vocile celor apropiati. 

"Schumacher nu vorbeste si nu se misca independent, insa este luat din pat si dus pe un scaun in fata ferestrei. Are ochii deschisi dar se uita in gol. Ii recunoaste pe cei din familia sa, reactioneaza la vocile lor, ceea ce inseamna ca o parte a creierului sau functioneaza. Plange atunci cand aude vocile copiilor sau ale sotiei sale, Corinna. Inseamna ca simte emotiile, este viu si intelege, chiar daca este prizonierul unui corp imobil", scriu cei de la Autosprint.

Michael Schumacher a suferit un accident de schi pe 29 decembrie 2013, in statiunea franceza Meribel. Pana in iunie 2014 a fost in coma indusa si internat la Spitalul Grenoble din Franta. In iunie a fost mutat la un Spital din Lausanne, iar in septembrie a fost dus la casa lui din Elvetia, special amenajata din punct de vedere medical pentru a sustine nevoile sale. 



Presa germana despre Schumi: "Este prizonier intr-un corp imobil"