Formula 1

O fotografie cu Michael Schumacher in scaunul cu rotile pune Germania pe jar

O  fotografie cu Michael Schumacher in scaunul cu rotile a infuriat Germania. Ziarul care a pacalit grosolan si in aprilie 2014 despre trezirea lui Schumi revine cu o alta farsa urata pe spatele germanului.

Revista germana Die Aktuelle il arata pe Michael Schumacher cu ochelari de soare tip Aviator si o haina de iarna, titrand: "Ce noroc! Sta la soare". Apoi se scrie: "Schumi este impins de sotia sa Corinna pe terasa, intr-o zi blanda de toamna. Sunt momente care ne ating inima."

Fotografia pare una recenta si se vrea a fi prima imagine de dupa accidentul de la schi suferit de Schumi in decembrie 2013. Numai ca nu este asa. Imaginea a fost luata pe 26 ianuarie 2013, la St. Moritz. Data apare in revista, pe poza, numai ca atat de mica incat abia se vede.

Nu este prima ora cand Die Aktuelle creeaza subiecte false pentru a-si mari vanzarile pe spatele dramei lui Schumi. Tot aceasta fituica ordinara a publicat o coperta in 2014 cu titlul "S-a trezit!" pe o fotografie cu Schumacher. La acel moment, germanul era inca tinut pe aparate, insa articolul era despre trei persoane care se trezisera din coma.

La acest moment se spune ca Schumi nu poate vorbi si sta in scaunul cu rotile, insa familia sa nu a oferit informatii oficiale despre modul in care se deruleaza recuperarea pilotului din Elvetia. Cei din familie au spus recent doar ca "va fi un proces foarte lung", semn ca lucrurile stau foarte prost. 



O fotografie cu Michael Schumacher in scaunul cu rotile pune Germania pe jar