Formula 1

Michael Schumacher, implicat intr-un alt scandal: Laptopul doctorului, furat

Aflat in proces de recuperare in urma accidentului suferit la schi in Franta, pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher trece fara voia sa printr-o noua furtuna. 

Ziarul german Bild scrie joi ca doctorul lui Schumacher, Johannes Peli, in varsta de 60 de ani, a fost pradat de hoti.

Infractorii au spart biroul medicului si au furat bani si obiecte, printre care si laptopul personal al lui Peli pe care se aflau informatii medicale despre Michael Schumacher.

Schumi nu era singurul pacient care avea dosarul medical la Peli. Nume ca Nico Rosberg sau Dalai Lama sunt sau au fost tratate de reputalul specialist german.

Al treilea scandal pentru Schumi

Schumacher se afla la al treilea incident de cand a suferit accidentul de la schi. 

Prima oara, pe cand era internat in spitalul din Grenoble (Franta), un jurnalist deghizat in preot a incercat sa intre in rezerva sa si sa ii faca poze. A fost insa oprit la timp.

Al doilea scandal a fost dupa mutarea lui Schumi de la Grenoble in Elvetia. Dosarul sau medical a fost furat de un angajat al companiei aeriene care l-a dus pe Schumacher cu elicopterul. Hotul a incercat sa vanda dosarul presei. In caz a fost retinut unul dintre sefii companiei aeriene, care apoi s-a sinucis in celula prin spanzurare. Dosarul medical al lui Schumi nu a fost niciodata publicat. 



Michael Schumacher, implicat intr-un alt scandal: Laptopul doctorului, furat