Formula 1

Mercedes ii pregateste un nou contract lui Hamilton

Echipa Mercedes a anuntat ca pregateste prelungirea contractului pentru Lewis Hamilton, al doilea pilot al constructorului german daca este sa ne luam dupa ierarhia curenta din Formula 1.

Hamilton mai are contract cu Mercedes pana la finalul sezonului 2015, insa germanii doresc sa-i puna acestuia pe masa o intelegere pe mai multi ani, asa cum s-a intamplat si in cazul lui Nico Rosberg.

In varsta de 29 ani, Hamilton a declarat inaintea Marelui Premiu al Germaniei ca este “foarte, foarte fericit in cadrul echipei” si ca ii este foarte greu sa se vada pilotand pentru alt constructor dupa ce a fost asociat cu Mercedes de la varsta de 13 ani.

Cu toate acestea, Hamilton lasa si o portita pentru o eventuala plecare: “Niciodata nu se stie ce-ti poate oferi viitorul”.

Tratativele pentru prelungirea contractului au fost confirmate si de Toto Wolf, seful diviziei motorsport de la Mercedes.

“Deja ne-am asezat la masa discutiilor si a negocierilor cu Lewis pentru un contract pe mai multi ani”, a declarat Wolf pentru Kronen Zeitung, o publicatie austriaca.

Lewis Hamilton a incheiat pe trei in Marele Premiu al Germaniei dupa ce a pornit al 20-lea de pe grila.



Mercedes ii pregateste un nou contract lui Hamilton