Formula 1

Managerul lui Schumi ofera detalii despre scenele incredibile de la spital

Managerul lui Michael Schumacher a povestit duminica seara, la televiziunea germana ARD, despre modul in care cei doi necunoscuti au incercat recent sa intre in camera pilotului german, internat la Grenoble (Franta).

Acum doua saptamani, doua persoane au incercat sa intre in salonul lui Schumi de la Grenoble. Informatia a aparut in presa germana de vineri.  Duminca, managerul lui Schumi, Sabine Kehm, a fost invitata la postul german ARD si a oferit cateva detalii despre acel eveniment.

"Cei doi care au incercat sa intre au fost opriti de fortele de ordine. Una dintre cele doua persoane era deghizata in tatal lui Schumacher", a spus Kehm.

Incidentul recent vine dupa ce in decembrie 2013, la doua zile dupa accidentul suferit de Schumi, un jurnalist deghizat in preot a incercat sa patrunda in camera germanului.

Referindu-se la pasii urmatori in recuperarea lui Schumacher, Kehm a spus ca "nu se poate face nici o predicitie". De asemenea, ea a spus ca nu se poate sti cand si daca va fi mutat de la Grenoble.

[news-106162]

 



Managerul lui Schumi ofera detalii despre scenele incredibile de la spital