Formula 1

TUR cu TUR Marele Premiu de Formula 1 al Germaniei

Ati urmarit live text in aceasta pagina, duminica de la ora 15:00, Marele Premiu de Formula 1 al Germaniei de la Hockenheim.

Ordinea la final: Hamilton, Ricciardo, Verstappen, Rosberg, Vettel

FINAL de cursa: Hamilton castiga pe Hockeheim dupa ce a condus de la inceput si pana la sfarsit aceasta cursa.

66/67 Button il prinde pe Bottas si ataca pozitia a 8-a ocupata de acesta. Trece fara probleme campionul mondial din 2009.

62/67 Hamilton se apropie de un nou succes, unul prin care isi va consolida prima pozitie la general.

42/67 Opt secunde intre Hamilton si Rosberg, un ecart stabilizat dupa a doua serie de intrari la boxe. Intre timp Ricciardo se apropie la 1.3 secunde fata de Rosberg.

38/67 Massa abandoneaza cursa dupa mai multe probleme care l-au facut sa piarda pozitie dupa pozitie.

35/67 Raikkonen este cel mai rapid pilot din cursa, cu 1:20.0 pe tur.

33/67 Vettel efectueaza al doilea pit stop si pierde patru locuri. Revine in pista pe sapte, dar recupereaza rapid o pozitie dupa un duel aprig cu Bottas.

29/67 Rosberg se lupta cu Verstappen pentru pozitia a 5-a. Un duel la limita regulamentului, tanarul olandez fiind scos in afara circuitului in cel mai strans viraj de la Hockenheim. Verstappen se plange prin radio: "M-a scos in afara pistei".

27/67 Opt secunde intre Hamilton si Verstappen, primii doi clasati. Palmer opreste pentru a doua oara la boxe. Este primul care face al doilea pit stop.

24/67 Dueluri aprinse pentru locuri in planul secund al cursei. Sainz si Gutierrez trec de Massa pentru locurile 14-15, in timp ce Alonso il depaseste pe franare pe Gutierrez si revine in puncte.

15/67 Prima oprire programata pentru Hamilton. Acesta pune gumele soft, in timp ce Rosberg face record de cursa.

12/67 Probleme pentru Rosberg la primul pit stop. Pierde timp pretios.

10/67 Aproape 5 secunde intre liderul Hamilton si Verstappen. Hamilton este singurul care acopera turul intr-un minut si 20 de secunde.

6/67 In coada plutonului are loc un acrosaj intre pilotii Manor, Wehrlein si Haryanto. Ultimul isi pierde o bucata din aripa fata.

1/67 Hamilton a incheiat primul tur cu 1.3 secunde in fata lui Verstappen. Rosberg il ataca pe Ricciardo, iar australianul rezista in pozita a treia.

15:03 START senzational de cursa. Hamilton este lider urmat de cei doi piloti Red Bull. Rosberg a pierdut trei pozitii.

Nico Rosberg porneste pentru a cincea oara din pole position in acest sezon si incearca revenirea pe prima pozitie a clasamentului pilotilor.

Germanul de la Merceedes are nevoie de o victorie pentru a trece din nou in fata coechipierului sau, Lewis Hamilton, cel care a preluat sefia la general dupa succesul din Marele Premiu al Ungariei.



TUR cu TUR Marele Premiu de Formula 1 al Germaniei