Formula 1

TUR cu TUR Formula 1, Marele Premiu al Ungariei de la Hungaroring

Ati urmarit live text in aceasta pagina Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei de pe traseul Hungaroring de langa Budapesta.

Ordinea la final: Hamilton, Rosberg, Ricciardo, Vettel, Verstappen, Raikkonen, Alonso, Sainz, Bottas, Hulkenberg.

FINAL de cursa. Hamilton castiga in Ungaria si devine noul lider al campionatului.

61/70 Intre timp Hamilton s-a distantat la 1.9 in fata lui Hamilton. Continua duelul dintre Verstappen si Raikkonen.

57/70 Acrosaj intre Verstappen si Raikkonen. Ambii piloti raman in pista si continua duelul pentru pozitia a 5-a.

54/70 Rosberg strange la Hamilton si mai are de recuperat 1.2 secunde de recuperat.

43/70 Schimba si Rosberg, moment in care Hamilton revine la conducere.

41/70 Liderul Hamilton intra la boxe pentru ultimul schimb. Revine dupa 2.7 secunde cu gume galbene soft. Rosberg ramane la conducere.

38/70 Hamilton face record pe tur cu 1:24.844.

36/70 Red Bull il cheama la boxe pe Ricciardo, moment in care Vettel urca pe podium in fata lui Verstappen. Doua secunde si jumatate intre primii doi clasati.

33/70 Cel mai bun timp in cursa este stabilit de Raikkonen la 1:24.254. Pilotul de la Ferrari este singurul care coboara sub 1:25 pe tur.

31/70 Raikkonen revine pe supersofturi si il depaseste pe Alonso pentru pozitia a 6-a. Finlandezul de la Ferrari il are in fata pe Verstappen.

26/70 Bottas a pus guma medie de culoare albastra si incearca sa ramana cu aceasta pana la final. Intre timp Raikkonen rezista in pozitia a 5-a in fata lui Verstappen.

21/70 O secunda intre primii doi clasati, Hamilton si Rosberg. Germanul se apropie de zona de atac DRS. Ricciardo recupereaza puternic si se apropie de pilotii Mercedes.

17/70 Liderul Hamilton efectueaza primul pit stop, dar revine la conducere dupa ce si ceilalti piloti au trecut pe la boxe. Rosberg al doilea, urmat de Ricciardo, Vettel, Raikkonen si Verstappen.

15/70 Vettel schimba supersofturile cu guma soft de culoare galbena. Locul 8 pentru germanul de la Ferrari chiar in fata coechipierului sau Raikkonen.

10/70 Duelul momentului ii are in prim plan pe Grosjean si Raikkonen. Miza este locul 10, ultimul in puncte.

9/70 Hamilton stabileste un nou record de cursa: 1:26.345.

8/70 Button este primul pilot care deschide seria intrarilor la boxe. Verstappen le spune mecanicilor sai ca piloteaza "ca o bunica", fiind nemultumit de ritmul sau de cursa.

2/70 Liderul Hamilton pune deja peste o secunda in fata lui Rosberg.

1/70 Ordinea imediat dupa start: Hamilton, Rosberg, Ricciardo, Verstappen, Vettel, Alonso, Sainz, Button, Bottas, Hulkenberg.

15:02 START In Marele Premiu al Ungariei. Hamilton este lider in fata lui Ricciardo. Revine Rosberg in virajul al doilea si urca in pozitia secunda.

15:00 Monoposturile s-au pus in miscare pentru turul de incalzire. Primii zece de pe grila vor porni cu supersofturi.

70 tururi programate pentru aceasta cursa. Un tur are o lungime de 4.3 km.

Nico Rosberg va porni din pole position, urmat de coechipierul sau Lewis Hamilton.

Lewis Hamilton, Jenson Button, Fernando Alonso, Daniel Ricciardo, Sebastian Vettel si Kimi Raikkonen sunt pilotii aflati pe grila care au castigat pana acum Marele Premiu al Ungariei.



TUR cu TUR Formula 1, Marele Premiu al Ungariei de la Hungaroring