Formula 1

TUR cu TUR Formula 1 Cursa Marele Premiu al Braziliei

Ati urmarit live text pe onlinesport.ro astazi de la ora 18:00 Marele Premiu al Braziliei de la Interlagos.

Clasament: Rosberg, Hamilton, Massa

FINAL: Rosberg castiga in Brazilia in fata lui Hamilton. Podiumul este completat de Massa, un bonus pentru fanii brazilieni ai Formulei 1.

71/71 Ultimul tur al cursei. Rosberg la conducere.

68/71 In cele din urma Alonso il depaseste pe Raikkonen pe linia dreapta din faza boxelor. La varf se mentine diferenta de 0.5 secunde intre Rosberg si Hamilton.

64/71 Duel interesant pentru pozitia a sasea intre pilotii echipei Ferrari. Alonso il ataca pe Raikkonen, dar finlandezul se apara bine pentru moment. La fel de adevarat este ca cei doi de la Ferrari se afla la un tur in spatele pilotilor Mercedes.

58/71 In continuare Rosberg pastreaza jumatate de secunda in fata lui Hamilton. Britanicul ramane in asteptare pentru declansarea atacului decisiv. Cei doi au in fata probleme de trafic cu trei masini intarziate.

53/71 Rosberg si Hamilton sunt despartiti de jumatate de secunda.

52/71 Moment amuzant la boxe cu Massa in prim plan. Brazilianul incurca standurile si opreste la boxe McLaren. 

51/71 A treia oprire la boxe pentru Rosberg. Pneuri de compozitie medium pentru german. Hamilton ramane pe circuit in pozitia de lider.

48/71 Ecartul dintre primii doi clasati scade la mai putin de doua secunde.

42/71 Hamilton se apropie la trei secunde in urma liderului Rosberg, iar intre timp Ricciardo a abandonat la boxele echipei sale.

36/71 Oprire pentru Raikkonen si finlandezul iese din top 10 dupa acest schimb de pneuri. Mecanicii de la Ferrari au comis si o eroare care il costa pe finlandez patru secunde.

32/71 Raikkonen ajunge in pozitia a treia, dar nu a efectuat decat o singura oprire pana acum. La fel si in cazul lui Hulkenberg.

29/71 Hamilton efectueaza a doua oprire si iese in pista in spatele lui Rosberg la 7.3 secunde. Fara eroarea de mai devreme ar fi iesit undeva la 1.5 secunde.

29/71 Din pacate pentru el, Hamilton pierde sase secunde dupa ce a scapat masina de sub control intr-un viraj de stanga. Britanicul a mentinut in extremis masina pe pozitie si a reveni in cursa.

28/71 Hamilton stabileste cel mai bun timp in cursa - 1:14.303. Britanicul are sanse sa revina la conducere dupa a doua sa intrare la pit stop.

27/71 Liderul Rosberg opreste din nou, a doua oara pentru schimbul de pneuri. Bottas intra si el pe linia boxelor. Lider ramane Hamilton.

26/71 Massa trece pe la boxe pentru penalizarea primita si pierde locul al treilea. Brazilianul ajunge pe pozitia a 13-a.

23/71 Duel intenst pentru pozitia a sasea intre Magnussen si Grosjean. Danezul de la McLaren trece de francezul echipei Lotus pe linia dreapta din fata boxelor.

17/71 Massa urca pe trei dupa un duel cu rusul Kvyat, dar brazilianul are de ispasit o penalizare pentru depasirea vitezei la boxe.

16/71 Hamilton il depaseste pe Hulkenberg si se lanseaza in urmarirea liderului Rosberg. Doua secunde si jumatate intre cei doi.

15/71 Rosberg trece de Hulkenberg pe circuit si revine la conducere. Hamilton este in pozitia a treia.

11/71 Lider surpriza in persoana lui Hulkenberg. Acesta este urmat de Kvyat si Rosber.

8/71 Liderul Rosberg schimba pneurile devreme si pierde pozitia fruntasa. Hamilton preia conducerea.

2/71 Deja opt zecimi dupa primul tur intre primii doi clasati. 

1/71 START in Marele Premiu al Braziliei. Rosberg conduce plutonul urmat de Hamilton, Massa, Bottas si Button. Niciun incident la start.

18:00 Monoposturile se pun in miscare in turul de incalzire.

Din pole position porneste germanul Nico Rosberg de la Mercedes.

[news-110554]



TUR cu TUR Formula 1 Cursa Marele Premiu al Braziliei