Formula 1

Mercedes domina calificarile din Rusia. Rosberg in pole position

Ati urmarit astazi live text pe onlinesport.ro de la ora 15:00 calificarile din Marele Premiu al Rusiei la Formula 1, ultima etapa europeana a sezonului. Vedeti cum a ajuns Nico Rosberg sa obtina al treilea pole position al sezonului si al doilea consecutiv.

Ordinea la finalul calificarilor pentru Marele Premiu al Rusiei:

1 Rosberg, 2 Hamilton, 3 Bottas, 4 Vettel, 5 Raikkonen, 6 Hulkenberg, 7 Perez, 8 Grosjean, 9 Verstappen, 10 Ricciardo.

16:01 Rosberg incheie pe prima pozitie si va porni din pole position in cursa care va fi live text pe onlinesport.ro, duminica, de la ora 14:00. Hamilton il urmeaza pe coechipierul sau de la Mercedes, ceea ce inseamna ca din nou vom avea un duel intern cel putin in primul viraj, asa cum s-a intamplat la Suzuka.

15:59 Hamilton intra la boxe si ramane acolo. Nu mai are timp sa iasa pentru un ultim tur, ceea ce inseamna ca Rosberg are calea libera spre pole position.

15:56 Rosberg este lider cu 320 de miimi in fata lui Hamilton. Bottas, Vettel, Raikkonen, Hulkenberg si Perez pe urmatoarele locuri.

15:50 Pilotii Ferrari ies primii pe circuit in aceasta parte decisiva a calificarilor. Vettel mai rapid decat Raikkonen, dar vine Bottas si ii devanseaza pe amandoi.

15:41 Rosberg, Hamilton, Bottas, Raikkonen, Vettel, Hulkenberg, Grosjean, Perez, Ricciardo, Verstappen in primele zece locuri. Acestia vor continua in Q3, in timp ce rusul Kvyat este eliminat clasandu-se pe 11.

15:39 Bottas urca pe trei la sapte zecimi in spatele lui Rosberg. Pilotul de la Williams se situeaza in acest moment deasupra celor doi de la Ferrari.

15:33 Rosberg conduce si in aceasta parte secunda a calificarilor, cu 1:37.500. Il urmeaza Hamilton la 172 de miimi si Hulkenberg la 1.227 secunde.

15:25 Incepe Q2 iar pilotii au la dispozitie 15 minute pentru o clasare in topul zece.

15:19 Se termina prima parte a calificarilor. Rosberg si Hamilton pe primele doua locuri in conditiile in care sunt singurii care nu au folosit pneurile super soft. Button se califica la limita in Q2, Alonso este eliminat. Spaniolul oricum are de ispasit o penalizare de 25 de pozitii pe grila pentru acest Mare Premiu.

15:14 Grosjean ajunge pe patru in locul lui Raikkonen, in timp ce Bottas il impinge pe Massa pe sapte.

15:13 Raikkonen urca pe patru si se afla la aproape 9 zecimi in urma liderului, Rosberg.

15:10 Duel aprig pentru prima pozitie intre Rosberg, Hamilton si Vettel. Cei trei sunt despartiti de mai putin de trei zecimi.

15:00 A inceput sesiunea de calificari de la Soci contand pentru Marele Premiu al Rusiei.



Mercedes domina calificarile din Rusia. Rosberg in pole position