Formula 1

Lewis Hamilton, implicat intr-un accident rutier in Monaco

Campionul mondial al acestui sezon in Formula 1, Lewis Hamilton, a fost implicat intr-un accident rutier in Principatul Monaco unde acesta isi are resedinta.

"Nu m-am simtit prea bine in ultimele zile, am avut febra dar am fost implicat si intr-un accident rutier la Monaco, luni seara. Nimeni nu a fost ranit, ceea ce conteaza cel mai mult, dar masina mea a fost lovita dupa un mic acrosaj cu un vehicul stationat", a anuntat Hamilton pe contul sau de Instagram.

"Am discutat cu echipa si cu medicul meu si am hotarat ca cel mai bine este sa ma odihnesc o zi in plus acasa. Ma simt mai bine si plec in Brazilia. Dar va informez ca-mi asum intreaga responsabilitate pentru ceea ce s-a intamplat. Toti facem greseli, important este sa invatam din ele", a mai afirmat Hamilton.

Hamilton a plecat asadar cu o zi intarziere spre Brazilia unde la finalul acestei saptamani se va disputa penultima cursa de Formula 1 a sezonului.

Pilotul britanic de la Mercedes si-a asigurat titlul mondial, al treilea din cariera, inca din 25 octombrie, cu trei etape inaintea finalului. Pentru Hamilton este al treilea titlu mondial din cariera.



Lewis Hamilton, implicat intr-un accident rutier in Monaco