Formula 1

Hamilton: “Lupta pentru titlul mondial nu e incheiata”

Invingator in ultimele patru curse ale sezonului, Lewis Hamilton nu doar ca a preluat conducerea clasamentului pilotilor in Formula 1, dar s-a si distantat la 17 puncte in fata coechipierului sau Nico Rosberg.

Cu toate acestea, Hamilton este de parere ca lupta pentru titlul mondial nu este nici pe departe incheiata cu trei curse ramase de disputat din acest sezon.

“Este foarte bine sa am aceste puncte in fata lui Nico (n.r. - Rosberg), dar istoria a aratat in acest sezon ca niciodata punctele nu sunt de ajuns. Conteaza diferenta de la finalul anului”, a spus Hamilton.

Hamilton vorbeste din proprie experienta, dupa ce in acest an a trebuit sa revina de trei ori dupa ce a intampinat diverse probleme.

“Nimic nu s-a schimbat si trebuie sa lupt in continuare ca si pana acum. Daca pot obtine mai mult, atunci voi obtine”, a mai spus Hamilton.

Pentru ultimele trei curse ale sezonului, in Statele Unite, Brazilia si Abu Dhabi, mai sunt la bataie 100 de puncte. Din acest an la ultima cursa, cea din Abu Dhabi, punctele puse in joc se dubleaza.



Hamilton: “Lupta pentru titlul mondial nu e incheiata”