Formula 1

Hamilton il ataca din nou pe Rosberg: “Niciodata nu mi-a placut sa castig usor”

Lewis Hamilton a reusit performanta de a termina pe podium in Marele Premiu al Germaniei dupa ce a plecat al 20-lea in cursa de la Hockenheim.

Hamilton a recuperat pozitie cu pozitie si a fost de departe cel mai combativ pilot al cursei germane, desi in ultimele tururi nu a mai avut puterea necesara pentru a trece si de Valtteri Bottas de la Williams.

Chiar si asa, Hamilton devine al doilea pilot din istorie, dupa Juan Pablo Montoya, care termina pe podium dupa o plecare de pe locul 20 al grilei. Se intampla in 2005.

La finalul cursei de pe Hockenheimring, Hamilton nu a scapat prilejul de a arunca noi sageti in directia coechipierului sau, Nico Rosberg, cel care a devenit primul german care castiga Marele Premiu al Germaniei intr-o masina germana de la Rudolf Carraciola pe Nurburgring Nordschleife in 1937.

“Nu este deloc un sezon usor pentru mine, asa cum este pentru multi dintre pilotii impotriva carora concurez. Dar mie oricum nu-mi place sa castig usor. Unii insa nu gandesc asa, insa mie imi plac provocarile”, a spus Hamilton, cu trimitere directa la Rosberg.

Lider al clasamentului general pentru un avans de 14 puncte, Rosberg a castigat la pas a patra cursa din 2014 dupa ce a plecat din pole position si a condus toate tururile.

[news-108320]



Hamilton il ataca din nou pe Rosberg: “Niciodata nu mi-a placut sa castig usor”