Formula 1

Fernando Alonso vrea sa-si incheie cariera la McLaren

Pilotul spaniol Fernando Alonso este hotarat sa scrie ultimul capitol din activitatea sa sportiva in cadrul echipei McLaren-Honda.

Chiar daca debutul este unul anevoios, cu numeroase probleme de ordin tehnic si un ecart de peste doua secunde fata de varful ierarhiei, Alonso este determinat sa procedeze pas cu pas.

“Vreau sa-mi inchei cariera la McLaren, unde voi proceda la fel cum am facut la Ferrari, adica o voi lua pas cu pas. Cred ca va fi ultimul capitol din viata mea sportiva si dupa 15-17 sezoane in Formula 1, indiferent de rezultate, cred ca este suficient”, a spus Alonso inaintea Marelui Premiu al Chinei de la Shanghai.

Dublul campion mondial cu Renault in 2005 si 2006, Fernando Alonso a trecut in acest an la McLaren-Honda dupa cinci ani petrecuti la Ferrari in care a ratat doua titluri mondiale in ultima cursa.

Alonso a lipsit din prima cursa a sezonului actual, in Australia, dupa un accident suferit in testele de iarna de la Barcelona.

Revenit in Malaysia, ibericul a abandonat si a privit de pe margine cum Sebastian Vettel obtinea primul succes la Ferrari in monopostul pe care pana anul trecut la pilotat chiar el.



Fernando Alonso vrea sa-si incheie cariera la McLaren