Formula 1

Fernando Alonso si-a varsat nervii pe un fost pilot din Formula 1: “De asta ai ajuns comentator” (video)

Ramas in afara Marelui Premiu din Bahrain dupa accidentul pe care l-a suferit in Australia, spaniolul Fernando Alonso si-a varsat naduful pe fostul pilot Johnny Herbert, in prezent consultant al postului britanic Sky Sports.

Sambata, inaintea calificarilor, Alonso a tinut sa-i spuna cateva cuvinte grele lui Herbert chiar in fata camerelor de luat vederi, dupa ce britanicul sugerase in comentariile sale ca echipierul de la McLaren nu va mai ajunge vreodata campion mondial si ca ar trebui sa se retraga dupa ce a suferit doua accidente majore in ultimii ani.

“Ai sfarsit prin a ajunge comentator pentru ca n-ai fost niciodata campion mondial. Nu ma voi retrage, omule. Am fost campion mondial”, I-a aruncat Alonso vorbele in fata lui Herbert.

Britanicul a inghitit pastila si a iesit elegant din clinciul in care il bagase Alonso: “Multumesc mult. Nu, n-am fost campion mondial si sunt fericit”.

Alonso nu a primit acordul medicilor pentru a participa in Marele Premiu din Bahrain. Acesta nu este complet refacut dupa accidentul din Australia.

[news-118363]



Fernando Alonso si-a varsat nervii pe un fost pilot din Formula 1: “De asta ai ajuns comentator” (video)