Formula 1

Fernando Alonso revine la Sepang

Dublul campion mondial Fernando Alonso isi va face debutul in actualul sezon de Formula 1 la finalul acestei saptamani cu ocazia Marelui Premiu al Malaysiei de la Sepang.

Absent in Australia, la prima cursa a sezonului, din cauza accidentului suferit in testele de la la Barcelona, Alonso s-a pregatit pentru revenire in casa pe care o detine in Dubai.

Pilotul spaniol a declarat ca este pregatit sa faca provocarii primei curse din 2015 pe un traseu extrem de solicitant si unde a castigat de trei ori cu trei echipe diferite.

“Am lucrat din greu la conditia mea fizica si ma simt pregatit pentru acest weekend. Caldura din Malaysia este intotdeauna greu de suportat pentru piloti, dar ma concentrez asupra acesteia in antrenamentul meu si sunt pregatit pentru orice conditii vor fi la Sepang”, a declarat Alonso in cursul zilei de marti.

Acesta va fi supus, miercuri, unui nou examen medical, iar joi va veni la conferinta de presa oficiala dinaintea Marelui Premiu al Malaysiei.

In alta ordine de idei, potrivit zvonurilor din Formula 1, motorul Honda care echipeaza monopostul McLaren are un deficit de 200 de cai putere in raport cu rivalii de la Mercedes si Ferrari.

Rezultatele s-au vazut in cursa din Australia, unde Jenson Button, singurul pilot aflat la start dupa retragerea danezului Kevin Magnussen, s-a tarat pana la final pentru un loc 11 fara glorie la doua tururi in spatele invingatorului Lewis Hamilton.



Fernando Alonso revine la Sepang