Formula 1

Fernando Alonso ramane la terapie intensiva

Pilotul spaniol Fernando Alonso si-a petrecut noaptea de duminica spre luni la sectia de terapie intensiva a spitalului din Barcelona, dupa ce a suferit un grav accident in timpul testelor de iarna pe traseul de la Montmelo.

Dublul campion mondial a fost transportat cu elicopterul la spital si a ramas peste noapte sub atenta supraveghere a medicilor.

Conform informatiilor oficiale din partea echipei McLaren, pilotul este “ok”, iar prezenta sa la terapie intensiva trebuie privita sub rezerva normalitatii.

Alonso urmeaza a fi supus, luni, unor alte investigatii medicale inainte ca medicii sa-si dea acceptul pentru externarea sa din spital, iar stirea principala este ca va ramane pentru inca o noapte in spital.

Potrivit celor de la McLaren, Alonso a fost tot timpul constient si poate vorbi fara probleme cu oricine din preajma lui.

Pana acum n-au fost date publicitatii amanunte despre cauzele producerii accidentului, insa speculatiile din lumea Formulei 1 vorbesc despre o cedare a monopostului McLaren-Honda, unul dintre cele mai slabe de pe grila actuala a Marelui Circ.



Fernando Alonso ramane la terapie intensiva