Formula 1

TUR cu TUR Calificari Marele Premiu al Ungariei. Hamilton in flacari

Ati urmarit live text pe onlinesport.ro de la ora 15:00 calificarile pentru Marele Premiu al Ungariei de la Hungaroring, traseul aflat in vecinatatea capitalei maghiare Budapesta.

16:08 Final pe muchie de cutit, cu numeroase rasturnari de situatie. In cele din urma Rosberg respecta ierarhia si termina cu cel mai bun timp - 1:22.715. Un timp mai bun cu aproape o jumatate de secunda in fata campionului mondial Vettel. Bottas incheie cu al treilea timp si este urmat de Ricciardo, Alonso, Massa, Button, Vergne, Hulkenberg si Magnussen.

16:01 Alonso urca si el pe doi la sase zecimi in urma liderului Bottas. Button ajunge pe trei.

16:00 Bottas este insa primul, urmat de Ricciardo si abia pe trei Rosberg. Toti acestia vor mai avea la dispozitie cel putin doua tururi rapide pentru a schimba ierarhia.

15:59 S-a reluat sesiunea de calificare cu Rosberg atacand timpul de referinta. Germanul este "incaltat" cu softurile si este decis sa rezolve repede ecuatia pole-ului.

15:53 Sesiunea a fost oprita cu 9 minute si 59 de secunde inaintea finalului.

15:50 Ploua tare la Hungaroring, iar prima victima este Kevin Magnussen de la McLaren. Acesta scapa masina de sub control si loveste zidul de protecti rupand roata stanga fata. Steagurile rosii sunt scoase si sesiunea este oprita.

15:48 Amenintare de ploaie pentru ultima parte a calificarilor. Toti cei zece piloti ramasi in cursa pentru pole se grabesc sa iasa pe circuit. Rosberg este primul si pe circuit.

15:42 Rosberg incheie in top si aceasta parte secunda a calificarilor, urmat de Vettel, Ricciardo, Bottas, Massa, Alonso, Button, Magnussen, Vergne si Hulkenberg.

15:33 Rosberg impune timpul de referinta si in aceasta a doua parte a sesiunii (1:23.310), urmat la trei zecimi de Vettel. Al treilea este Ricciardo.

15:26 S-a reluat sesiunea de calificari cu partea secunda.

15:19 Pentru Ferrari lucrurile merg din rau in mari rau. Kimi Raikkonen este eliminat inca din Q1 dupa ce a fost devansat de Jules Bianchi, pilotul echipei Marussia.

15:16 Schimbare de lider. Vergne il detroneaza pe Rosberg din prima pozitie pentru 286 de miimi. Francezul de la Toro Rosso a mers pe softuri, in timp ce Rosberg a concurat pana acum doar pe varianta medium.

15:14 Ricciardo ajunge in pozitia a doua la 268 de miimi in spatele liderului Rosberg.

15:08 Intre timp Nico Rosberg isi vede de treaba si urca la conducere, cu 1:25.353. Urmeaza Bottas la 337 de miimi si Gutierrez, surpriza de pana acum a sedintei.

15:05 Dezastru pentru Lewis Hamilton, pilotul cel mai rapid in sesiunile de antrenamente libere de pana acum. Britanicul de la Mercedes a oprit pe breteaua care duce la boxe cu monopostul in flacari. Acesta a coborat din monopost si nu mai are nimic de facut. Inca o sesiune ratata, la fel cum s-a intamplat si la Hockenheim in urma cu o saptamana.

15:01 Luminile verzi s-au aprins si multi piloti se grabesc sa iasa pe pista. La Hungaroring exista o amenintare de ploaie si fiecare pilot incearca sa-si asigure un timp competitiv inca din start.

15:00 Bun gasit prieteni ai Formulei 1. De la aceasta ora urmarim impreuna calificarile Marelui Premiu al Ungariei.

Dupa dominatia Mercedes din antrenamentele libere trebuie sa ne asteptam la un nou duel intre Lewis Hamilton si Nico Rosberg, cu Williams, Red Bull si Ferrari ramanand sa se lupte pentru celelalte pozitii.



TUR cu TUR Calificari Marele Premiu al Ungariei. Hamilton in flacari