Formula 1

Accidentul lui Michael Schumacher: S-a oprit procesul de trezire a lui Schumi. UPDATE: Profesorul Saillant renunta la caz

Presa germana de duminica seara anunta ca procesul de trezire a lui Michael Schmacher a fost oprit.

Germanii scriu ca "procesul de trezire a lui Michael Schumacher nu a progresat foarte mult si a fost temporar oprit".

Informatia nu este oficiala, ci oferita pe baza surselor medicale de la Spitalul CHU din Grenoble, acolo unde Schumi este internat.

Luni dimineata a aparut si stirea conform careia reputatul profesor Saillant, prieten cu Schumi si Jean Todt, a renuntat la cazul fostului pilot. Saillant a venit la Spitalul CHU din Grenoble imediat dupa accidentul suferit de Schumacher la Meribel, a participat si la conferinte de presa alaturi de medici, a consiliat tratamentul alaturi de specialistii francezi, insa acum se pare ca a iesit din ecuatie. Nu se cunosc inca motivele.

Ultimul mesaj oficial cu privire la ssanatate Michael Schumacher a fost anuntat la sfarsitul lunii ianuarie. La acel moment managerul Sabine Kehm a declarat ca "anestezicul lui Michael a fost redus in scopul de a se incerca trezirea, un proces care poate dura foarte mult timp."

[news-104866]

Tot pe cai neoficiale s-a spus ca Schumi ar fi facut pneumonie in timpul procesului de trezire, insa a invins boala.

[news-104860]



Accidentul lui Michael Schumacher: S-a oprit procesul de trezire a lui Schumi. UPDATE: Profesorul Saillant renunta la caz