Formula 1

Accidentul lui Michael Schumacher: Kagemusha i-a furat dosarul medical lui Schumi

Anchetatorii se apropie de final in cazul furtului dosarului medical al lui Michael Schumacher, de la Spitalul din Grenoble. Au aparut noi detalii despre hoti.

Conform informatiilor din presa germana, s-a furat o scrisoare a unui doctor francez in care se facea un rezumat precis al starii de sanatate a lui Schumi inainte de externarea de la Grenoble spre Lausanne.

Anchetatorii afirma ca hotul a contactat presa mondiala cu pseudonimul "Kagemusha" si cere 50.000 de euro pentru a vinde documentulul.

"Kagemusha" se traduce din japoneza ca "Razboinicul din Umbra" si se foloseste in politica atunci cand se incearca o diversiune.

Kagemusha a fost si un celebru film japonez din anul 1980, in regia mareului regizor nipon Akira Kurosawa, avand ca personaj principal un hot care devine sosia unui samurai. Kurosawa a scris si scenariul pentru pelicula regizata de Andrey Konchalovskiy, Runnaway Train, cu Jon Voight - tatal Angelinei Jolie - si Eric Roberts in rolulile principale, doi delicventi aflati pe un tren care fuge spre nicaieri intr-o iarna arctica.

[news-107817]



Accidentul lui Michael Schumacher: Kagemusha i-a furat dosarul medical lui Schumi