Dinamo

Ultrasii dinamovisti, umiliti de conducere

FC Dinamo a anuntat, vineri, ca doar posesorii bannerelor admise într-un concurs vor avea posibilitatea de a expune mesaje vizuale la derbiul cu Steaua, din etapa a 16-a a Ligii I. Aceasta este o masura prin care conducerea lui Dinamo incearca sa opreasca un eventual protest din partea fanilor.

Practic, in cazul in care vor dori sa protesteze impotriva conducerii prin bannere, fanii dinamovisti trebuie mai intai sa treaca de o "comisie" care le va aproba sau nu.

Mai mult ca sigur, bannerele cu mesaje impotriva conducerii vor fi interzise din start.

Aflati in conflict cu conducerea de cateva luni bune, liderii galeriei lui Dinamo incearca un boicot la derby, cerand suporterilor sa nu cumpere bilete la peluze.

In replica, actionarii dinamovisti sustin, prin vocea lui Dragos Savulescu, ideea infiintarii unei galerii private, cu suporteri platiti in functie de randament.

Omul de afaceri Ionut Negoita, unul dintre sponsorii echipei Dinamo, a anuntat, marti, ca va acorda trei premii de câte 500 de euro suporterilor pentru "cele mai frumoase mesaje" scrise pe bannere la derbiul cu Steaua, din etapa a XVI-a a Ligii I.

Câstigatorii urmeaza a fi desemnati la pauza meciului de catre jucatorii dinamovisti.

FC Dinamo a pus în vânzare, saptamâna trecuta, biletele pentru derbiul cu Steaua, tichetele având preturi cuprinse între 20 de lei, la peluze, si 150 de lei, la tribuna 0 VIP.

Partida Dinamo-Steaua, din cadrul etapei a XVI-a a Ligii I, este programata luni, de la ora 20.30.



Ultrasii dinamovisti, umiliti de conducere