Jocurile Olimpice 2012

Ana Maria Branza a fost eliminata in optimi la spada

Sportiva Ana Maria Brânza a fost eliminata, luni, în sferturile de finala ale probei de spada din cadrul concursului de scrima de la Jocurile Olimpice de la Londra.

Ana Maria Brânza a fost învinsa de Yana Shemyakina (Ucraina), scor 14-13, dupa prelungiri.

Sportiva din Ucraina conducea cu 13-11 când mai erau 19 secunde pâna la final. Ana Maria Brânza a dat doua tuse la rând si a egalat scorul la 13.

Astfel s-a ajuns în prelungiri unde Ana Maria a avut prioritate, ceea ce însemna ca în minutul de aur daca s-ar fi dat numai tuse duble ar fi câstigat reprezentanta României. Shemyakina a dat însa atacul decisiv si s-a calificat în sferturile de finala.

Spadasina Anca Maroiu a fost eliminata, luni, în sferturile de finala ale probei de spada din cadrul concursului de scrima de la Jocurile Olimpice de la Londra. Anca Maroiu a fost învinsa în sferturi de Shin A Lam, din Coreea de Sud, scor 15-14.

Simona Gherman a fost eliminata, luni, în sferturile de finala ale probei de spada din cadrul concursului de scrima de la Jocurile Olimpice de la Londra. Simona Gherman a fost învinsa în sferturi de Yana Shemiakina (Ucraina), scor 15-14.

 



Ana Maria Branza a fost eliminata in optimi la spada