JO2014

Ania Caill, descalificata. Gust amar: Romania putea lua un loc 7 la schi alpin

Romanca Ania Caill nu a reusit sa termine, miercuri dimineata, proba de coborare la schi alpin de la Jocurile Olimpice de la Sochi. O fosta sportiva din Romania a luat, pe care ne-au suflat-o ungurii, a obtinut locul al saptelea.

Ania Caill a asteptat aproape 15 minute pentru ca traseul sa fie eliberat in urma unui accident. Sportiva din Monaco, Alexandra Coletti, a suferit un accident destul de grav si a trebuit sa fie scoasa cu targa, timp in care Caill a ramas la linia de plecare si a incercat sa se mentina in priza.

Nu a reusit si la scurt timp dupa start a ratat o poarta, fiind descalificata.

Surpriza coborarii a fost o fosta sportiva din Romania.  Edith Miklos, sportiva care acum concureaza pentru Ungaria dupa ce s-a nascut si a concurat pentru Romania in trecut, a obtinut locul al saptelea la coborare. Ea se clasase initial pe sase, insa a mai fost depasita de o concurenta. Iata ca Romania nu isi poate pastra sportivii si, pe langa ca nu reuseste sa naturalizeze talente, altii ne sufla noua ceea ce avem de valoare.

In ceea ce priveste podiumul, Tina Maze (Slovenia) si Dominique Gisin (Elvetia) au luat aurul cu un timp identic, 1:41,57. Pe locul al doilea s-a clasat Lara Gut (Elvetia) +0,10,  iar bronzul a intrat in posesia Danielei Merighetti +0,27. 

[news-104721]



Ania Caill, descalificata. Gust amar: Romania putea lua un loc 7 la schi alpin