Handbal

Romania, antrenament cu public in fata Australiei. Urmeaza testul de foc cu Germania

Nationala feminina de handbal a Romaniei a invins, asa cum era de asteptat de altfel, modesta echipa a Australiei, scor 32-13, in a doua partida de la Campionatul Mondial din Serbia.

Selectionerul Gheorghe Tadici a menajat majoritatea titularelor care vor duce greul primei reprezentative in duelurile cu Germania (marti), Ungaria (joi) si Cehia (vineri).

Astfel in primul 11 si-au gasit loc jucatoare tinere, promovate in ultima perioada la lotul national si jucatoare care au evoluat mai putin la un asemenea nivel.

Romania s-a impus detasat, fara nicio emotie, majoritatea golurilor fiind marcate pe contraatac in fata unei echipe care si-a aratat limitele mare parte din timp.

Doar doua goluri de la 9 metri a reusit Romania in meciul de luni seara de la Novi Sad, dar aceasta statistica trebuie privita cu rezerva tinand cont de aspectul jocului si de valoarea adversarului.

Cu 7 goluri din 9 aruncari, Georgiana Ciuciulete a fost declarata jucatoarea meciului, iar la final aceasta a vorbit despre victoria obtinuta in fata Australiei.

“Am incercat sa ne facem jocul si sa pregatim apararea pentru meciul de maine cu Germania. Domnul Tadici ne-a reprosat uneori lipsa de concentrare. Avem putin oboseala si cred ca vom fi ok la ora meciului de marti. Germania este o echipa puternica, dar nici noi nu suntem o echipa de neglijat”, a spus Ciuciulete.

Tot luni in Grupa D s-au mai jucat meciurile: Tunisia - Ungaria 24-26 si Cehia - Germania 32-37.

Romania, Ungaria si Germania au fiecare cate 4 puncte in clasamentul Grupei D.



Romania, antrenament cu public in fata Australiei. Urmeaza testul de foc cu Germania