Box

Bute trimite un croseu direct fanilor lui Froch

Pugilistul Lucian Bute a declarat pentru Sky Sports News ca o victorie în fata britanicului Carl Froch va fi una mare si ca nu îl afecteaza faptul ca va boxa "pe teritoriul inamicului", adaugând ca sustinatorii adversarului sau vor trai cea mai mare dezamagire, informeaza boxingnews24.com.
"Scopul meu este sa boxez cu pugilistii cei mai buni ai categoriei supermijlocii. Carl Froch face parte din elita categoriei si va fi o victorie mare. Sunt foarte încrezator si nu voi fi afectat de faptul ca voi boxa pe teritoriul inamicului. Sustinatorii lui Carl Froch vor trai cea mai mare dezamagire a lor", a spus Bute.

Lucian Bute îsi va pune în joc centura IBF la categoria supermijlocie în data de 26 mai, la Nottingham, în fata britanicului Carl Froch.

Bute l-a învins pe jamaicanul Glen Johnson în 12 reprize si si-a aparat cu succes centura mondiala pentru a noua oara consecutiv, în 6 noiembrie, în cadrul unei gale la Quebec. Bute, în vârsta de 31 de ani, are 30 de victorii la profesionisti, din care 24 prin KO si nicio înfrângere. Adversarul sau, Carl Froch, are tot 30 de meciuri disputate, dintre care 28 de victorii si 2 înfrângeri.


Bute trimite un croseu direct fanilor lui Froch