Stranieri

Un fotbalist roman ar fi trebuit sa zboare cu avionul prabusit in Franta

Soarta i-a suras lui Alin Vigariu, marti, cand a decis in ultimul moment sa renunte la cursa GermanWings pentru Dusseldorf si sa se imbarce in avionul de Zurich.

Astfel, fostul jucator al Universitatii Craiova, in prezent component al echipei suedeze Dalkurd FF, a avut sansa de a scapa cu viata.

“Am plecat la 25 de minute dupa avionul prabusit. Timpul de asteptare in Dusseldorf pentru legatura noastra era prea mare, asa ca eu si inca sase-sapte colegi am fost in cursa de Zurich. Acolo am aflat despre dezastru”, a povestit Vigariu la postul Sport.ro

Componentii echipei de liga a 3-a din Suedia ar fi trebuit sa zboare cu avonul prabusit in Alpii Francezi in conditii inca neelucidate, insa conducerea clubului a decis sa-i imparta pe jucatori in trei grupuri separate, reunirea avand loc pe aeroportul din Dusseldorf.

Un aparat de zbor Airbus A320 cu o vechime de 24 de ani apartinand companiei GermanWings, o subsidiara a cunoscutei Lufthansa, s-a prabusit in Alpii Francezi la putine minute dupa pierderea contactului cu turnul de control.

Toti cei 142 de pasageri si sase membri ai echipajului si-au pierdut viata, majoritatea fiind de nationalitate germana si spaniola.



Un fotbalist roman ar fi trebuit sa zboare cu avionul prabusit in Franta