Stranieri

Sapunaru provoaca doua penalty-uri si este eliminat cu Atletico Madrid

Cristi Sapunaru a fost titular la Elche in disputa de vineri seara cu liderul Atletico Madrid si a incheiat meciul la cabine, dupa ce a primit cartonasul rosu direct.

Fundasul roman a luat loc pe partea stanga a defensivei celor de la Elche si s-a remarcat pentru prima data in minutul 11, cand a respins in ultima instanta din fata lui Diego Costa.

Sapunaru a urcat chiar si la finalizare pe un fond curajos de joc al echipei sale, ratand o mare sansa de gol in minutul 25. La o faza fixa de la coltul terenului, fostul rapidist a reluat periculos cu capul si Courtois a respins cu un reflex de zile mari.

La 11 minute dupa pauza Raul Garcia a cazut usor in duel cu Sapunaru si cei de la Atletico au fost recompensati cu o lovitura de la 11 metri. David Villa a executat si nu l-a putut invinge pe Herrera.

Atletico a continua sa atace si deschiderea scorului a venit abia in minutul 71 in urma unui corner de pe dreapta. Fundasul Miranda s-a inaltat in coltul careului de sase metri si a reluat la coltul lung cu capul.

Gazdele si-au dublat avantajul in minutul 90 dintr-o lovitura de la 11 metri transformata de Diego Costa. Acelasi jucator fusese faultat de Sapunaru in postura de ultim aparator, iar jucatorul roman a primit direct cartonasul rosu.

Atletico Madrid a castigat asadar prima din cele asa numite cinci finale ramase pana la finalul campionatului, desi in munte momente jucatorii lui Diego Simeone au acuzat din plin presiunea de a fi atat de aproape de titlu.



Sapunaru provoaca doua penalty-uri si este eliminat cu Atletico Madrid