Stranieri

Radu Stefan lamureste subiectul revenirii la echipa nationala

Fundasul Radu Stefan a explicat inca o data ca pentru el subiectul revenirii la echipa nationala ramane unul inchis si ca hotararea fusese luata inainte de a fi contactat de presedintele FRF, Razvan Burleanu.

"Mi-e greu sa spun, dar raspunsul este nu. Eram decis de cand m-au contactat presedintele Burleanu si unul dintre adjunctii sai. Prefer sa ma pastrez pentru echipa de club", a declarat Radu Stefan pentru Gazeta Sporturilor.

In varsta de 29 ani, Radu Stefan a jucat de 14 ori sub tricolor. Acesta a debutat pe 15 noiembrie 2006 in mandatul lui Victor Piturca pe cand avea 20 ani si 24 de zile la amicalul Spania-Romania 0-1.

Radu Stefan a fost ultima oara la nationala pe 26 martie 2013 la infrangerea suferita de Romania in deplasare cu Olanda, scor 0-4, in preliminariile Cupei Mondiale din Brazilia.

Deranjat ca a fost tinut pe banca de rezerve la acea partida, Radu Stefan a refuzat urmatoarele convocari motivand ca nu poate face fata pe doua planuri si ca vrea sa se concentreze pe cariera de al echipa de club.



Radu Stefan lamureste subiectul revenirii la echipa nationala